DET BLEV EN LIGE KAMP MOD B93

Kampen mod B93 bød på en frisk spillet 1.halvleg, som dog gik lidt ned tempomæssigt i 2.halvleg. Begge hold kom på måltavlen to gange, hvilket resulterede i en uafgjort kamp i Sundby.

Det bød bl.a. på et gensyn med den tidligere Fremad Amager spiller, Olle, som for nyligt skiftede til modstanderen. Vi startede ud som lyn og torden, hvor Seb fik sat et flot hovedstødsmål i nettet. Som opfølgning på det flotte mål, var den anden kantspiller på pletten, hvor Jabar sparkede den fladt ind til stillingen 2-0. Vores modstander havde ikke mistet troen på at komme tilbage i kampen og fik prikket en scoring ind før halvleg. Dermed var der en pausestilling som hed 2-1.

Anden halvleg var chancefattig og bød kun på et enkelt mål. Desværre var scoringen i vores net, hvor B93 havde scoret til 2-2. Der var optræk til en scoring fra begge lejre, men det blev ikke til mere. Vi kunne glæde os over at få set vores nye svensker, Lucas Ohlander, som fik sin første kamp i den blå trøje. Derudover blev det til en halvleg for vores amerikaner som er på prøve, Arun Basuljevic, som spillede en halvleg.

Næste kamp gælder mod Hvidovre IF på lørdag. Den kamp spilles også på kunsten i Sundby og vi håber at se jer til kick-off 10:30.

#NOBULLSHIT