VI KOM, VI SÅ, VI DELTE

Det blev en chancefattig kamp mod Hvidovre IF, som endte i en deling mellem holdene. Vi fik en udfordring for dagen med at komme igennem Hvidovres rækker. I store dele af første halvleg bød spillet på lange tværafleveringer og knap så meget poleret boldspil. Efter et boldtab på midten satte modstanderen kontra, hvor der bliver lavet et frispark. Den tidligere superliga spiller, Kim Aabech, har længe været kendt for et giftigt venstreben og sparkede også kuglen i målet til 0-1. Det var også stillingen i første halvleg.

Vi kom meget stærkere ud til anden halvleg, hvor vi også fik givet en uofficiel debut til Nick Depuy. Med en ændret formation og to mand på toppen, fik vi sat lidt mere styring på både midtbanen og spillet helt fremme på banen. Ikke desto mindre fik Ohlander tildelt et frispark, små 30 meter uden for modstanderens mål. Den svenske playmaker fik sat et svævende frispark ind langs forreste stolpe, hvor målræven Nordstrand fik sat panden på bolden efter 68 minutters spil.

Det blev ikke til mere på måltavlen udover et par løse chance de sidste 20 minutter af kampen, hvilket betød at resultat blev 1-1.

*SERVICEINFO*

Allerede i aften spiller vi lokalbrag mod B1908 på kunsten, hvor kampen er fremrykket en halv time. Derfor fløjtes der til kick-off 17:30 i aften.

Vi glæder os til et altid spændende opgør mod lokalrivalerne og glæder os til at se jer på lægterne.

#NOBULLSHIT