DER VAR TENNISCIFRE PÅ MENUEN TIRSDAG AFTEN

Efter en fremragende spillet kamp tirsdag aften, kunne vi hente første sejr i 2018. Ikke desto mindre blev det med en storsejr over lokalrivalerne fra B1908. Hele 6-0 lød stillingen på efter slutfløjtet og det var med et par nydelige scoringer. Vores nye amerikanske angriber fik sine første mål og kvitterede med et hattrick. Derudover kom Kaagh, Jabar og den amerikanske prøvespiller Arun.

Det var 20 minutters indledende fodbold som bølgede frem og tilbage. Derefter satte vi vi foden på speederen og med gode kombinationer, fik vi scoret de to første mål. 2. halvleg gik hurtigt for sig og med hele 4 mål fik vi cementeret sejren, hvor modtanderen tabte lidt af pusten. Alt i alt en spændende tirsdagskamp og en fornem spillet kamp af drengene, og for de overværende tilskuere. Kampen bød også på ny mand i truppen, Ismaila Jome (også kaldet "Ish", som er prøvespiller henover resten af ugen.

HUSK at næste kamp allerede spilles på søndag mod BK Frem, som fløjtes igang 10:30. Kampen spilles endnu en gang på kunsten i Sundby, vi glæder os til at se jer 💙

#NOBULLSHIT