DET BLEV ET SMALT NEDERLAG I GENERELPRØVEN

Der var besøg på Amager fra den svenske klub, Landskrona Bois. Det blev en kold omgang for de tilstedeværende, som overværede sidste træningskamp før forårssæsonen. Resultatmæssigt blev det en tæt affære, hvor vi måtte tage til takke med et smalt nederlag på 1-2.

Spillemæssigt var det ikke særpræget fodbold som blev spillet i alle 90 minutter på kunsten i Sundby. Det var de svenske gæster, som lagde bedst ud og samtidig scorede kampens første mål efter 35 minutter. Det var tilmed også stillingen i første halvleg. Den næste bold i nettet blev scoret af vores spydsspids Nordstrand, efter en god bold fra Jensen. Blot to minutter senere scorede modstanderen kampens sidste mål til 1-2. Derfor sluttede vi af med et smalt nederlag før sæsonpræmieren mod Brabrand, som vi er klar til at vise tænder.

Endnu vigtigere er det at kampen, som nævnt, spilles på Gentofte Stadion, da banen i Sundby stadig er frossen. Med en nydelig kunstgræsbane, gør vi klar til at indtage det, som var det vores eget fort. Kampen er derfor også rykket til 16:30. Vi glæder os til at se jer til forårets første og meget vigtige kamp i Gentofte.

#NOBULLSHIT