SÅ KAN VI ENDELIG KOMME IGANG

Det er blevet tid til at finde de store vinterjakker frem, halstørklæde og vanterne på. På søndag 04/03 starter vi sæsonen op igen efter en lang vinterpause. Vi byder op til dans i fremmede omgivelser på Gentofte Stadion, da vores egen bane er dybfrossen. Ikke desto mindre husker vi hvor højt lydniveauet brager ud over stadion, med de mange Fremad fans på lægterne. Vi glæder os til at sende jer afsted i busserne til Gentofte og give drengene den bedst mulige opbakning.

I Januar måned har vi fået nogle nyerhvervelser ind i truppen, som alle potentielt kan få debut til søndagens kamp. Spillere som Nick Depuy, Lucas Ohlander, Arun Basuljevic, Morten Hegaard og Marco Balck er alle skadesfri og i god form. Derfor er der alle gode muligheder for at se dem på grønsværen i en vaskeægte fight.

HUSK at du stadig kan købe din billet på "www.boldbillet.dk" så sæderne kan fyldes ud på Gentofte Stadion. Lad os hjælpe drengene igang på bedst mulige manér med jeres opbakning i ryggen 💙

#NOBULLSHIT