GENTOFTE VAR HVID OG BLÅ SØNDAG AFTEN

En fremragende start på forårspremieren med 3 point på kontoen. Det var en kamp hvor vores modstander ikke kom langt over midten og vi passede vores pasningsspil. Det bød bl.a. på debut til to nye spillere i truppen. Vores nye amerikaner på toppen, Nick Depuy, spillede hele 75 minutter før han blev udskiftet. En mand som er brølstærk og kan tiltrække flere mand når han er på bolden, hvilket til tider gav Nordstrand noget plads. Derudover havde vores svenske kreative midtbanespiller hele 90 minutter i benene. Ohlander lå inde midt på banen med Gemmer som makker og de to løb på livet løs indtil slutfløjt.

Vi startede ud som lyn og torden med et højt presspil. Det var med til at fremtvinge et straffespark allerede efter 9 minutter, da Jabar bliver nedlagt i feltet. Det var Nordstrand som tog sig af ansvaret og desværre fik et forkert træf på bolden, som sneg sig over målet. Jabar var endnu en gang i hopla og havde et godt løb ind i feltet. Det kvitterede han med et flot lob over keeper til 1-0. Der var ikke meget action i første halvleg, hvor vi fokuserede at have bolden i egne rækker.

2. halvleg startede ud med Brabrand som tovholder og fik tilkæmpet sig et frispark. Det gav anledning til at Mads Schäfer sparkede den direkte ind ved nærmeste stolpe. Med en stor nervøsitet løbende gennem 2. halvleg fik vi et godt indlæg i boksen. Ingen ringere end vores færing, Heini, var blevet i feltet efter en dødbold og headede et smukt mål i boksen. Det sidste kvarter handlede om at fighte den hjem og løbe de ekstra meter, som drengene udførte til UG.

Med så dejlig en start, tager vi både spil og fight med til Skive næste søndag på Spar Nord Arena. Som altid arrangerer de blå/hvide engle bustur til Jylland. Kampen spilles 13:45 som "normalt" og der er en lige så vigtig kamp i vente.

#NOBULLSHIT 💙