EN DRAMATISK KAMP I SIGTE MOD SKIVE IK

I denne runde tager vi imod Skive IK i forårets første kamp på udebane. Skive som har en svær tilværelse i bunden af divisionen vil kæmpe med næb og kløer for at komme længere op i tabellen. Her er sandsynligvis ikke tale om en flot og velspillet fodbold kamp, når man tager realiteterne i sigte, samt vejrforhold.

Med en hård arbejdsindsats mod Brabrand i forårets første kamp, er der tale om samme opskrift i den kommende kamp. Vi så en spillertrup med energi, sammenhold og vilje til at stå fast i 90 minutter, i ellers uvante omgivelser i Gentofte. Som Faxe tidligere nævnte, er der stort fokus på de her tre første kampe, som er delt lidt op i forhold til den resterende del af sæsonen. Vi ved hvad der er på spil og vi ser frem til en brandkamp.

Allerede nu ved vi at der bliver medbragt blå/hvide farver til Skive, for at give drengene den bedste rygstøtte. Til de som ikke er i Skive søndag, vil der blive tweetet live fra Spar Nord Arena så følg med! 💙

#nobullshit