DE NYE UDEBANETRØJER GAV EN SEJR I TABELLEN

Det blev en nerverpirrende kamp for begge hold i Skive i dag. Vigtigst af alt, kunne vi tage alle tre point med hjem til Amager. Stillingen hed 0-1 efter dommerens sidste fløjt og glæden var tydelig at mærke.

Som mange andre kampe lagde vi et højt pres på boldholdere og holdte dem fra at kombinerer sig op i banen fra starten. Forholdende var svære for begge hold med en bane som har lidt under vejret de sidste par uger. Der var derfor ikke det helt store at komme efter i første halvleg. Kun mange lange bolde og svære kombinationer frem i banen.

2. halvleg startede utrolig intenst med to muligheder, én til hvert hold efter blot to minutters spil.

Efter 52 minutters spil har vi en dødboldssituation som bliver lagt udenfor feltet til Boris. Han afventer og lader bolden hoppe et par gange, hvilket viste sig at være en god idé. Han bragede bolden op i modsatte hjørne, ja, han ramte den lige i røven.

Skive lagde et højt pres og servede 40-45 bolde i boksen den sidste halve time. De blev aldrig helt farlige, hvilket skyldes et betonforsvar og en keeper med sikre hænder.

Det var derfor en jubel der kunne høres udenfor Skive, da dommeren fløjtede kampen af, og de tre point var sikkert i banken.

Næste uge har vi en "hjemmekamp", som jo er rykket til Gentofte Sportspark med kampstart 16:30. Vi glæder os til at se en masse af jer komme til Gentofte og vise drengene den tak de fortjener for den gode start. Mere info følger herom.

#NOBULLSHIT 💙