KAMPEN MOD NYKØBING BLEV ET LIGE OPGØR

Med stillingen 0-0 efter de 90 minutter var det med en forståelig deling mellem to hold, som hver havde sin halvleg. Det var en utrolig jævnbyrdig omgang fodbold, hvor Nykøbing kom tættest på scoring i 1. halvleg med et par chancer inde i feltet. Danne viste flere gange sine kvaliteter med hurtige reflekser og sikre hænder. Det var ikke meget 1. halvleg havde at byde på og derfor var pausestillingen altså også ved 0-0.

Ved 2. halvlegs start lagde vi et massivt pres, hvilket hjalp os til at være først på bolden i de fleste dueller. Med gode løb, afleveringer og kreative kombinationer fra bagerste kæde og frem, var man allerede spændt fra de første minutter i 2. halvleg. I flere omgange blev bolden fejet væk fra stregen og dette var med til at føle at heldet var ude. Det hurtige spil satte os bedre op i duellerne og lignede også at kampen ikke skulle ende målløs. Det blev desværre ikke tilfældet og derfor måtte vi tage til takke med en uafgjort.

Det hedder 7 point ud af 9 mulige her i foråret hvilket må siges at være tilfredstillende.

Næste weekend byder ikke på Fremad Amager fodbold, da kampen mod Viborg FF som skrevet, er udsat på ubestemt tid. Herfra er der kun at glæde sig over at vi snart er tilbage på græs i Sundby. Tak for støtte og opbakning i Gentofte Sportspark 💙

#Nobullshit