EN RIGTIG LANG TUR TIL HJØRRING ER I VENTE

Knapt er Vejle kampen overstået før vi igen skal i aktion i det tætte påskeprogram. Vi skal på besøg i det nordjyske hvor Vendsyssel FF er næste modstander. Seneste kamp fandt sted i Sundby, med et uafgjort resultat på 1-1. Med en stærk hjemmebane er der også en grund til at de før denne runde, ligger på førstepladsen i NordicBet ligaen.

Senest lå Vejle BK også på førstepladsen i forrige runde, så drengene er klar til at drille endnu et tophold.

Vi håber som altid at se nogle blå/hvide farver i Hjørring, hvor der er kampstart 13:45. Tendensen i foråret har været at lave mål i verdensklasse når vi spiller på udebane, med Boris i Skive og Jensen i Vejle. Hvem mon brager et langskud ind i morgen? 🤔

Morgendagens kamp er ikke TV-kamp, men du kan følge kampen live på vores Twitter-profil. John og tropperne er klar til i morgen! 💙

#Nobullshit

#ubesejretiforåret