JOHN FAXE JENSEN FORTSÆTTER IKKE I FREMAD AMAGER


Til sommer udløber John Faxe Jensens kontrakt med Fremad Amager, og træneren har valgt ikke at fortsætte i klubben derefter.

”For mig har det været inspirerende og motiverende at have fået muligheden for at præge udviklingen i Fremad Amager i fire år. Det er en særlig klub med sin egen kultur og stærke lokale forankring. Jeg er kommet til at holde meget af klubben,” siger John Faxe Jensen ”Mens jeg har haft ansvaret, er vi kommet fra den tredjebedste række i Danmark og op i Nordic Bet Ligaen. Jeg er sikker på, at klubben de kommende år med lidt held og tilførsel af økonomi og et par kvalitets-spillere yderligere kan få en central rolle i topkampen i 1. Division,” siger han. ”Når vi siger farvel til hinanden efter denne sæson på mit initiativ, er det fordi man som træner altid må mærke efter, hvornår det er rigtigt at lade andre komme til og selv søge nye udfordringer. Det har ikke været en nem beslutning, men jeg er nået frem til, at tidspunktet er efter denne sæson. Selvfølgelig er det fristende at fortsætte – og det bliver svært at aflevere nøglerne efter den sidste kamp den 20. maj – men igen: Jeg har brug for ny inspiration, og for Fremad Amager er det helt sikkert også sundt, at der kommer en ny cheftræner med nye idéer og en evt. anden retning end den, jeg har stået for,” siger John Faxe Jensen og afslutter: ” Jeg har haft en utroligt god tid i klubben, og har meget at takke for. Både spillere, trænere og alle omkring holdet, men ligeså meget bestyrelsen, de frivillige og de mange fans, der altid står bag os. Jeg vil gøre alt i min magt for at vi også kan slutte sæsonen godt af.”

INVESTORER I SPIL

Fremad Amager-direktør Flemming Rosenkrantz: ”Vi har haft fire fantastiske år med John, og han har været med til at flytte os meget langt i den periode. Han har været vigtig for hele vores set-up, ikke kun det sportslige,” siger Flemming Rosenkrantz, som endnu ikke kan sige noget om hvad cheftræneren hedder efter sommerpausen.

”Vi er i gang med at lægge rammerne for vores fremtidige set-up, og der kan være andre som har noget at skulle have sagt i den sammenhæng. Vi taler i øjeblikket med forskellige mulige investorer, og kommer de om bord kan tingene jo se anderledes ud,” siger Flemming Rosenkrantz. Fremad Amager-direktøren fortæller at det i første række er udenlandske investorer, som kan se en idé i at være en del af en fodboldklub som ligger midt i København, og som har etableret sig i den næstbedste række.

”Det er da dejligt at der er andre end os, som kan se potentialet. Men det skal selvfølgelig være det rigtige set-up for alle parter,” siger Flemming Rosenkrantz.

Fremad Amager-direktøren vil ikke sætte nogen tidsramme på, hvornår – og om – sonderingerne falder på plads.