DET BLEV DESVÆRRE ET SMALT NEDERLAG I SUNDBY

Efter de 94 minutter på måltavlen stod der 0-1 til gæsterne fRA Esbjerg, hvor dommeren fløjtede af for dagens kamp.

Det var en hård konsekvens af at vi manglede den sidste kvalitet helt fremme foran mål. Det viste sig med flere indlæg som blev høvlet i boksen og det var ikke nok til at overliste Højbjerg i Esbjerg målet.

Det startede som lyn og torden, eller Depuy gjorde i hvert fald. Han kunne vel tilskrive sig det hurtigste gule kort de fleste nogensinde har set. Esbjerg backen som havde fået bolden efter 10 sekunder nåede ikke engang at sparke bolden frem før Depuy kom stormende og tacklede igennem. Det var i store perioder også samme attitude og det var som at se mandfolk forsvarer sine egne.

Desværre måtte samme mand, Depuy, forlade banen tidligt i første halvleg med en skade. Hvad det skyldes vides ikke endnu.

Med godt og vel 26 minutter spillet blev der fløjtet for et, måske tvivlsomt straffespark. Mike får et puf i ryggen og mister dermed balancen. Dommeren takserer det som hånd på bolden og ikke bold på hånd. Esbjergs Dreyer sætter den sikkert i kassen modsat Danne, 0-1.

Det var også pausestillingen.

2. Halvleg bar præg af at man ville frem i banen og derfor overtog vi spillet for at prøve deres forsvar af. Det var specielt med lange bolde, som blev sendt videre ind i den lille boks. Med god pasningsspil og ro på bolden, kunne det godt have blevet med lidt større chancer.

Esbjerg er samtidig i besiddelse af nogle lynhurtige folk fra midtbanen og op efter. Det viste sig i flere situationer hvor de satte djævelsk hurtige kontraer i gang, som medførte et par gode chancer. Dog med hurtige reflekser fra keeper Danne.

Det blev aldrig helt tæt på for os og mod ligaens førsteplads måtte vi bremse stimen af ubesejrede kampe.

Det er til dels godkendt når drengene kæmpede r**** ud af bukserne, hvor vi må se i øjnene, at Esbjerg nu er storfavorit til en returbillet i Alka Superliga.

Vi skal i den grad sige tak for en fremragende stemning på lægterne og fantastisk med så mange fremmødte i Sundby.

Ikke nok med at vi er ærgerlige over kampens resultat har vi en mulighed allerede om tre dage igen for at komme oven vande.

Viborg FF kommer på besøg onsdag aften med kick-off 17:30 og vi håber at se rigtig mange af jer igen.

Af hjertet tak for et dejligt fremmøde 💙

#NOBULLSHIT