VI SKAL DESVÆRRE TAGE AFSKED MED EN SPILLER TIDLIGERE END FORVENTET

Vi skal i dag tage afsked med en spiller noget tidligere end vi havde håbet på. Nick Depuy som udgik med en lårskade i kampen mod Esbjerg FB er hårdere ramt end regnet med. Som del i lejeaftalen har Nick’s canadiske klub, Montreal Impact, valgt at kalde ham hjem til undersøgelser.

Nick som kom til klubben på vinduets sidste dag i Januar, har lynhurtigt spillet sig ind på holdet og arbejdet benhårdt fra dag 1. Det er derfor med ærgrelse fra både os og Nick selv, at vi må tage afsked nu. Det skal siges at det ikke er et farvel, men et på gensyn fra Nick, som selv udtaler:

”Det er en meget trist dag og en trist besked at overleverer. Uheldigvis udgik jeg med en skade i kampen mod Esbjerg og den er lidt værre end først antaget. Min klub, Montreal Impact har kaldt mig retur til Canada fra lejekontrakten, for at tilse mig nærmere via undersøgelser. Det betyder jeg tager hjem i morgen søndag middag når drengene spiller mod Brabrand.

Tak er et fattigt ord, til jer alle for den varme velkomst jeg modtog da jeg kom, ligesom den support jeg har fået fra jer, af hjertet tak. Jeg er meget taknemmelig over at have spillet i den blå/hvide trøje og en speciel klub som Fremad Amager.

Det er ikke et farvel, men et på gensyn til alle spillere, staben omkring holdet og Amager i sig selv.

Selvom tiden i klubben har været kortere end jeg håbede, har jeg haft en fantastisk tid her.

Én gang en amagerkaner, altid en amagerkaner 💙

Sportschef Michael Mio følger op på Nicks forløb og afsked:

”Vi har været utrolig glade for Nick og stolte over, at vi har kunne tiltrække en ung og talentfuld spiller med Nicks potentiale og personlighed. Samtidig er vi naturligvis triste og ærgerlige over situationen, men har forståelse for Montreal Impacts beslutning om at hente ham hjem til yderligere undersøgelser og behandling.Nick har med sin ydmyghed, energi og lærevillighed vakt opsigt hos os, hvor han fra start er faldet ind i truppen uden problemer. Nick har præsteret godt og været værdifuld for os i foråret kampe, desværre uden scoringer i den blå/hvide trøje, hvor han har været tæt på flere gange og decideret uheldig. Jeg er sikker på at det ikke er det sidste vi hører til Nick Depuy og vi ønsker ham god bedring med håb om at han hurtigt er tilbage på banen igen"

Det er ikke altid man er herre over et forløb, slet ikke som fodboldspiller, som kan være unfair til tider med diverse skadesproblemer. Det har været en stor fornøjelse, at I har taget så godt med Nick og lige så vel at Nick har taget så godt imod os alle, med den beundrende ydmyghed og arbejdsindsats.

Tak til Nick Depuy, for denne gang. 🖐️