VI TAGER ET ENKELT POINT MED HJEM TIL AMAGER

Efter hele 96 minutter på stadionuret var stillingen 1-1 da dommeren fløjtede kampen af. Det blev en utrolig rodet kamp, hvor banen heller ikke just lagde op til poleret fodbold. Vi startede ud som lyn og torden med tre-fire chancer indenfor de første 20 minutter. Det var rent uheld den ikke blev drejet ind i nettet. Der var ikke meget at gøre da Brabrand smed alle mand i boksen på et hjørnespark efter 23 minutter. Bolden landede blandt 16-17 spillere og lige pludseligt fik Lasse Moberg et træf på, som gik i mål. Der var ikke meget at komme efter i første halvleg. Til gengæld stormede vi frem fra starten af anden halvleg. Allerede efter to minutter viste Jabar finurligheder i feltet. Tilsyneladende var han så hurtig på fødderne at han blev revet i græsset, straffespark! Jabar eksekverede selv sparket og satte den sikkert ind til 1-1. Med flere chancer i begge ender og nogle hurtige keepere, blev det heller ikke til mere end de to mål. Danne fik reddet en dobbeltchance halvvejs i anden halvleg, begge to med ekstremt hurtige reflekser. Samme mand udgik i kampen, sandsynligvis med en brækket næse, er kørt på skadestuen til et tjek. Derfor har vi nu rundet tre kampe indenfor 7 dage og samlet fået 4 point. Det må siges at være fint imod de modstandere som har været på programmet. Nu har drengene mulighed for at restituere lidt inden næste kamp. Tak til de som fulgte med via Twitter og endnu større tak til dem som tog turen til Brabrand. Fornemt med en halv bane dækket i Fremad Amager farver. #altidpåhjemmebane