VI SKAL PÅ TUR OG TUREN GÅR SYDPÅ

April 27, 2018

På lørdag drager spillerbussen og de tilhørende fans en tur til Nykøbing. Det kan på alle tænkelige måder takseres som en lige kamp, navnligt at vi deler positionen i rækken med vores kommende modstander. Der er blevet spillet to rigtig tætte kampe både ude og hjemme, med en sejr og uafgjort til følge. 
Vi lader til at have et godt tag på Nykøbing da vi er den eneste klub i ligaen, som ikke har lukket mål ind mod lørdagens værter i denne sæson ✔️

 

Med sidste kamp i April, nærmer vi os Maj måned og dermed også kort tid til sæsonafslutning. 5 kampe er tilbage af indeværende sæson og derfor er det også en oplagt mulighed til at se drengene spille én af sæsonens sidste udekampe. 
Som altid har de blå/hvide engle arrangeret bustur til Falster og der er stadig ledige pladser til at støtte drengene på en solskinslørdag! 🚌

 

En anden vigtig ting at nævne forud for det kommende opgør, er at John og drengene ikke tabt en udebanekamp i foråret. 
Der er forlydener om raske stænger i truppen efter en velfortjent lille pause på 8 dage. Med rigtig mange kampe i et tætpakket program har pausen også været rigtig god, inden de sidste 4 kampe klappes af indenfor 15 dage.

 

Staben og spillerne glæder sig til at se jer på lægterne i Nykøbing F. Idrætspark (CM Arena) lørdag med kampstart 15:30!
Til de som er forhindret i at deltage på turen kan du følge kampen live på vores Twitter profil 💬

 

#ALTIDPÅHJEMMEBANE

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

  • Facebook App Icon
  • Instagram App Icon
  • Twitter App Icon
© 2017 FREMAD AMAGER ELITE APS
FJELDHAMMERVEJ 15 / 2610 RØDOVRE / +45 28 30 35 18 / info@faelite.dk