**PRESSEMEDDELELSE**

Nye investorer i Fremad Amager

Fremad Amager har den seneste tid været i dialog med flere potentielle investorer, og nu er forhandlingerne faldet ud således at et internationalt investor-consortium bliver ny hovedaktionær.

Det internationale investor consortium består af en gruppe investorer med base i London og Monaco. Consortiet har en målsætning om at eje klubber i flere lande for derigennem at gøre det til en forretning at drive fodboldklub. I øjeblikket er de i dialog med klubber i Portugal, Belgien og Spanien.

Repræsentanten for consortiet, og ny Bestyrelsesformand i Fremad Amager, Bram van Barneveld, siger:

”Vi har gennem det sidste år været på udkig efter klubber på den europæiske fodboldscene, hvor vi kan udnytte vores kompetencer og netværk til at udvikle klubberne yderligere.

Med Fremad Amager fandt vi præcis det vi søgte. En klub med et virkelig stort potentiale som har gennemgået en fantastisk flot udvikling de sidste fire år. En klub som har formået at etablere sig i næstbedste række og som samtidig har et solidt kommercielt fundament.

Det er en klub der med sin historie og sin beliggenhed på Amager, samtidig er en del af København. Vi mener at Fremad Amager har alle muligheder for at nå et endnu højere niveau.

Fodbold handler i dag i høj grad om penge, hvor kultur, historie og forbindelser også er meget afgørende, for at opnå succes. Vi er klar til at investere i Fremad Amager for at sikre den fortsatte udvikling.

For os handler det om at fortsætte udviklingen og det arbejde, der er startet. Vi skal selvfølgelig gøre det med respekt for klubbens værdier og historie. Vi skal skubbe yderligere på udviklingen, men i et tempo hvor alle kan følge med.

Fremad Amager er noget specielt – og det skal det blive ved med at være,” siger han.

Fremad Amager direktør Flemming Rosenkrantz er både glad og stolt over den nye aftale.

”Da vi overtog roret for fire og et halvt år siden sagde vi, at vi troede på en ny storhedstid for Fremad Amager og at vi ville gøre vores bedste for at bringe Fremad op i ligaerne. Vi lovede samtidig, at så længe vi havde noget at byde ind med så ville vi blive ved roret og gøre vores bedste. Det har vi gjort.

Jeg synes vi er kommet rigtig langt – vi overtog et hold som var på vej ud af divisionerne, havde én enkelt sponsor og hvis ungdomsafdeling var langt fra de bedste på Amager. Den nye majoritetsejer overtager et solidt 1. Divisionshold med over 150 sponsorer. Der er nu masser af talent i ungdomsafdelingen, som samarbejder med andre klubber på tværs af Øen i håb om at levere talenter til 1. holdet. Vi afleverer et hold som i den nye sæson skal spille på et opgraderet stadion med kunstgræs, varme i banen og lys. Der er faktisk ret meget, vi er lykkedes med,” siger han.

”Fodbold handler om mange ting og succes i topfodbold handler om penge – og gerne mange af slagsen. Selv for en arbejderklub som os.

Hvis Fremad Amager skal klare det næste store skridt, skal der nogen til med større ressourcer end os, og det er der vist ingen tvivl om at dette internationale investor consortium har,” slutter han af.

Flemming Rosenkrantz fortsætter som minoritets-ejer og Direktør i Fremad Amager