EN DEJLIG SEJR OG 3 POINT PÅ KONTOEN

Som lovet, fik vi en festdag i Sundby Idrætspark med både lækkert vejr og en del chancer at holde øje med. Det var en sprællende Jabardinho som fik Skive forsvaret til at ligne et par træningsmaterialer med driblinger, saksespark og en 'fræk' skudfinte 😉

Det var en stille start på første halvleg og der skulle gå små 20 minutter før der kom gang i chancer og offensive kombinationer. Ikke desto mindre var Engel rigtig tæt på med et skud som blev reddet på stregen, for så derefter at strejfe stolpen. Det kunne takseres som vores bedste forsøg i første halvleg. Derfor var stillingen også 0-0 da dommeren fløjtede til pause.

Til gengæld var det et Fremad hold som kom rigtig godt fra start og kombinerede sig frem af flere omgange. Efter 54 minutter blev bolden sparket ind i feltet, hvor den 'heldigvis' ramte en Skive hånd. Dommeren pegede på pletten og gav muligheden for at Jabar kunne prikke bolden ind. Selvfølgelig sparkede han bolden sikkert i nettet og bragte os foran 1-0. Herfra kom han næsten tættere på lidt senere i kampen, hvor den famøse skudfinte kom i brug, desværre uden et mål... Skive feltet brændte på i flere omgange til sidst, men det blev ikke til mere og dommeren fløjtede af efter 94 minutter.

Dermed satte vi os selv i en god situation og kom tættere på midterfeltet i rækken. Næste lørdag gælder det Fredericia på udebane.

TAK for en dejlig opbakning til drengene i Sundby.

ALTID FREMAD 💙💙💙