SIKKE EN DEJLIG DAG DET ER I DAG

På billedet kan man se Mike og tropperne på vej ind til en kamp i Fredericia, tændte og klar til en god fodboldkamp. Vi kom, vi så og vi sejrede med stil. Med en 0-2 sejr i bagagen er vi klare vindere af dagens kamp. Dog var der én mand som tog overskrifterne med begge mål, oven på en fantastisk holdindsats! 1. Halvleg bød på meget få chancer og med to hold, som forsøgte at tage styringen. Med en god vind var der ikke meget at varme sig på før Jabar dukkede op. Han blev sendt i dybden på et fremragende oplæg af Ohlander. Jabar hold hovedet koldt helt ned til keepers mål, hvorefter han stille og roligt prikkede den forbi ham. 0-1 efter 41. Minutters spil og det var ligeledes resultatet efter første halvleg. 2. Halvleg startede i et højere tempo og med flere hårde dueller på banen. Allerede efter 7 minutter landede en tilfældig bold hos Jabar, som igen iskoldt, satte bolden modsat keeper og bragte os foran 0-2. Der var flere chancer og Ohlander var tæt på at score sit første mål i Fremad trøjen. Bolden sneg sig desværre lige forbi stolpen. Fredericia havde et dunnerhug af en anden verden til sidst i kampen, hvor Danne diskede op med en redning i verdensklasse. Han var i det hele taget storspillende i buret og holdte målet rent med resten af holdet. Dermed var stillingen også en 0-2 sejr efter de 94 minutter 👏 En dejlig måde at slutte lørdag eftermiddag af på og som altid, en dejlig opbakning på plads. HUSK at vi spiller sæsonens sidste hjemmebanekamp på onsdag, hvor Thisted kommer på besøg til kick-off 18:30. Lad os slutte sidste kamp af i Sundby inden sæsonen sluttes næste søndag. VI GLÆDER OS TIL AT SE JER 💙 #Altidpåhjemmebane