EN SPILLER MED EN GLOVÆRDIG KARRIERE STOPPER EFTER SÆSONEN

"Nord", også bedre kendt som Morten Nordstrand har valgt at stille støvlerne på hylden, når sæsonen i NordicBet LIGA slutter søndag.

Naturligvis har Nordstrand nogle ord med på vejen:

"Alting har en ende og dette er dagen som jeg på den ene side har frygtet og på den anden side glædet mig til. Som fodboldspiller er denne dag uundgålig, den vil komme før eller siden men jeg har alligevel set frem til den med ærefrygt fordi fodbold har været så stor en del af mit liv i så mange år."

"Jeg fik heldigvis spilleglæden tilbage med mit skifte til Fremad Amager. Efter mit sidste udenlandsophold i Australien havde jeg desværre mistet gløden og lysten til spillet. Kroppen er slidt og restitutionen tager efterhånden længere tid end hvad godt er. Jeg har altid spillet for at gøre en forskel og når jeg ikke længere kan gøre det hver gang jeg spiller, er tiden inde til at trække stikket, inden nogen gør det for mig."

"Hvad der skal ske efter sæsonen må tiden vise. Om jeg fortsætter i fodboldens verden er ikke til at sige. Jeg vil med rette gerne takke de folk som har været en del af mit eventyr både i tidligere klubber og i Fremad Amager. Tak til min fantastiske familie og venner, som har støttet mig i tykt og tyndt både på og udenfor banen."

Sportschef Michael Mio Nielsen udtaler følgende om Nordstrands karrierestop:

"For os var det glædeligt at kunne tiltrække en spiller af Nordstrands kaliber forrige sommer. Vi har været glade for at have ham, i og omkring truppen. Han har været med til at give de yngre kræfter sult og har haft en god indflydelse i omklædningsrummet. Vi ønsker Morten alt muligt held og lykke i fremtiden."

Vi ses i Sundby Idrætspark til sæsonens sidste hjemmekamp i aften med kick-off 18:30 💙