EN SPILLER SKAL HYLDES FØR KAMPSTART, MO TAGER AFSKED EFTER SÆSONEN

I aften skal en stor personlighed tage afsked med sin sidste hjemmekamp i klubben. Mohammed Abdalas, bedre kendt som MO. Han har formået at spille hele 267 kampe for Fremad Amager over to perioder. MO selv, har naturligvis noget at tilføje:

"I dag bliver min sidste hjemmekamp for min elskede klub. En klub jeg har holdt af fra dag 1 af og vil holde af resten af livet."

"Jeg vil sende en stor tak til alle de trænere, holdledere og spillere, som har været en del af min karriere i Fremad Amager. Og den største tak skal lyde til alle de fans som har støttet mig og holdet, i medgang og modgang. Hvad der skal ske efter sommer må tiden vise."

"Det har været med stor stolthed og en ære at bære den blå/hvide trøje. Af hjertet, tak 💙"

Med disse ord, havde Sportschef, Michael Mio Nielsen, også noget at tilføje til anførerens sidste hjemmekamp:

"Der er ikke nogen tvivl om hvilken betydning MO har haft for klubben og hvad klubben har haft af betydning for ham. Med det antal kampe for en fodboldklub bliver man knyttet på en helt speciel måde. Der er mange gode grunde til at give Mo den rigtige og sidste afsked i Sundby Idrætspark i aften. Han er en personlighed der har givet klubben og fans meget, ligesom han med rette beundres af både de unge og ældre kræfter i truppen. Vi takker ham for hans indsats og ønsker ham alt muligt held og lykke i fremtiden."

Med det sagt, er der endnu en god grund til at komme til sidste hjemmekamp i Sundby Idrætspark. Lige så vel for at tage afsked med nogle store personligheder i Fremad Amager. Vi ses i Sundby 💙