SÅ FIK VI SLUTTET SÆSONEN AF I ÅRETS NORDICBET LIGA

Efter 33 runder og et tætpakket forårsprogram, fik vi rundet sæsonen af. Det endte desværre med et 2-0 nederlag her i Roskilde. Det var en kamp som var præget af, at Roskilde var bedst tjent med point her i sidste kamp, for at holde nedrykningen på afstand. Naturligvis alt efter Brabrand kampens udfald. Det blev en blandet 1. Halvleg, som var delt mellem de to hold. Der var et par chancer i hver ende. Højdepunktet kom da Emil Nielsen scorede efter 18 minutter, resolut ned i siden forbi Danne i målet. Flere spillere havde muligheden for at prikke den ind. Dog blev det ved 1-0 til hjemmeholdet da dommeren fløjtede af til pause. 2. Halvleg startede stille og roligt ud, hvor begge hold igen forsøgte at bygge op og holde bolden på egne fødder. Jabar var utrolig tæt på med en fræk skudfinte, at kunne have scoret til 1-1. Den strøg lige over målet. Derimod blev det så en høj bold som røg i boksen i den anden ende. Her var det Stenderup, som var blevet fremme efter en mislykket dødbold. Han fik et godt afsæt og headede bolden i boksen. Vi var ikke vidne til meget de sidste kvarter efter scoringen. Dommeren kunne derfor fløjte kampen af til 2-0 efter 93 minutter. Ikke desto mindre skal der lyde en stor tak til nogle af de implicerede, som havde sidste optræden i dag. Kæmpe tak til John Faxe for den rejse gennem de seneste par år. Det har været med utrolig mange højdepunkter, som taler for sig selv. Som billedet viser, er det en træner som takker for et fremragende samarbejde og bøjer sig for sit mandskab Tak er et fattigt ord. Vi ønsker dig det bedste med fremtidens udfordringer. Anfører MO fik store klapsalver fra stadion og krammere fra hele staben ved sin udskiftning i kampen. En tårevæddet afsked med en klubmand og et stærkt hjerte. Tak for en kamp med blod, sved og tåre i 269 kampe. Ganske enkelt eksemplarisk. Alt held og lykke din vej med fremtiden. Nordstrand fik naturligvis også sin udskiftning, hvor stadion også kendte til sidste kamp med støvlerne på, inde på banen. Store klapsalver fra hjemme- og udefans til en mand med en gloværdig karriere. God vind med fremtiden og mon ikke manden har patent på saksesparket, også kaldet en "nord". Det STØRSTE tak skal lyde til alle jer, som gang på gang viser en vidunderlig support. Hjemme og udebaneture uanset distance. Det er eksemplarisk og truppen, samt stab er utrolig takenemmelige for jeres hjerte og suport for denne klub. Vi ønsker jer alle en fantastisk sommerferie og vi glæder os allerede til at byde jer velkommen til en ny sæson og et nyt Sundby Idrætspark. Af hjertet, TAK!

ALTID FREMAD A 💙💙💙