JAN MICHAELSEN ER NY CHEFTRÆNER

Michael Mio Nielsen udtaler sig om Jan som ny cheftræner:

"Jan var fra starten vores 1. prioritet og derfor er jeg selvfølgelig utrolig glad for at det lykkedes os at få ham i spidsen for vores hold.

Med Jan får vi en træner som udover at være dygtig taktisk, har udvikling i sit træner-DNA. Vi er landet lige hvor vi skal være.

Det er perfekt, så jeg er virkelig tilfreds."

Jan Michaelsen udtaler sig om sin nye position på Øens hold:

"Det her glæder jeg mig til. Virkelig meget endda :-)

Jeg tænker at der er mange som nok ikke ved, hvad jeg står for som træner. Det er nu ikke min egen måde at spille på, da den også praktiseres andre steder.

Jeg vil ha' mod fra mine spillere. Mod til at presse højt, spille offensivt og til tider endda aggressivt. Vi skal være et hold som tør at gå all-in, men ikke uden at bruge hovedet naturligvis. Vi skal være proaktive både med og uden bolden, samt være et hold som frygtes af vores modstandere. Sundby Idrætspark skal være en fæstning som alle modstandere frygter. Det er min ambition.

Jeg gør det hele i respekt for klubben og dens historie, hvor jeg samtidig anerkender og respekterer klubbens DNA. Det er handler ikke kun om mig, det handler om OS.

Klubben, holdet, fansene, administrationen og ejerne. Alle har vi en rolle som vi skal lykkedes med - og det skal vi.

Så jeg kan love at jeg vil gøre mit yderste til at vi når vores mål. Vigtigst af alt, så vores DNA kan ses når vi udfolder os på banen.

No Bullshit"