BORIS UDLEJES I 18/19 SÆSONEN

Unge Boris Saric har haft svært ved at få spilleminutter i sidste del af forårssæsonen. Af den årsag og med fokus på den kommende sæson ligner det samme situation og derfor har man kigget efter en løsning for mere spilletid.

Den løsning er fundet hos en klub vi tidligere har været i god dialog med. Næstved BK har for den kommende sæson lejet Boris, hvor han tiltræder når deres opstart løber af stablen.

Sportschef Michael Mio udtaler følgende om lejeaftalen:

"Boris er en ærgerrig og ambitiøs ung mand både på og udenfor banen, som har brug for spilletid for at udvikle sig yderligere. Det kan fremadrettet blive svært hos os. Derfor har vi sammen med Næstved BK lavet en god aftale, hvor Boris har udsigt til mere spilletid."

Vi ønsker Boris et godt ophold hos Næstved BK 💙