MIKE FORLÆNGER SIN KONTRAKT MED FREMAD 💙

June 20, 2018

Det er glædeligt at kunne meddele at vores forsvarsgeneral Mike Mortensen, har forlænget sin kontrakt som stod til udløb sidst i Juni måned, således at han nu er på kontrakten frem til sommeren 2020. Der er ingen tvivl om at dette er et vigtigt skridt, set fra de nye ejere i forhold til at bevarer den rutine og lederskab Mike råder over. Han er en fast bestandel af holdet, hvor han derudover spiller en stor rolle både på og udenfor banen.

 

Sportschef Michael Mio udtaler glædeligt:

"Der er ingen tvivl om at dette var meget vigtigt af få på plads. Vi har været i en dialog med Mike over en længere periode for at få forlængelsen på plads. Det er ikke til at overse hvilken betydning han har for holdet og klubben både på og udenfor banen. Mike er lederen og krumtappen på holdet. Han får en utrolig vigtig rolle i opbygningen af det kommende hold"

 

Med Mike's forlængelse holdes der fast i en del af forsvarsstammen med Heini som sidemakker og Dannevang som sidste skanse lige bag dem. Dette har uden tvivl vist sig som et godt makkerpar og vi ser frem til at følge dem og holdet i den kommende sæson.

Dette er en start på noget rigtig godt 💙

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

  • Facebook App Icon
  • Instagram App Icon
  • Twitter App Icon
© 2017 FREMAD AMAGER ELITE APS
FJELDHAMMERVEJ 15 / 2610 RØDOVRE / +45 28 30 35 18 / info@faelite.dk