MIKE FORLÆNGER SIN KONTRAKT MED FREMAD 💙

Det er glÊdeligt at kunne meddele at vores forsvarsgeneral Mike Mortensen, har forlÊnget sin kontrakt som stod til udlÞb sidst i Juni mÄned, sÄledes at han nu er pÄ kontrakten frem til sommeren 2020. Der er ingen tvivl om at dette er et vigtigt skridt, set fra de nye ejere i forhold til at bevarer den rutine og lederskab Mike rÄder over. Han er en fast bestandel af holdet, hvor han derudover spiller en stor rolle bÄde pÄ og udenfor banen.

Sportschef Michael Mio udtaler glĂŠdeligt:

"Der er ingen tvivl om at dette var meget vigtigt af fÄ pÄ plads. Vi har vÊret i en dialog med Mike over en lÊngere periode for at fÄ forlÊngelsen pÄ plads. Det er ikke til at overse hvilken betydning han har for holdet og klubben bÄde pÄ og udenfor banen. Mike er lederen og krumtappen pÄ holdet. Han fÄr en utrolig vigtig rolle i opbygningen af det kommende hold"

Med Mike's forlĂŠngelse holdes der fast i en del af forsvarsstammen med Heini som sidemakker og Dannevang som sidste skanse lige bag dem. Dette har uden tvivl vist sig som et godt makkerpar og vi ser frem til at fĂžlge dem og holdet i den kommende sĂŠson.

Dette er en start pĂ„ noget rigtig godt 💙

  • LinkedIn Social Ikon
  • Facebook App Icon
  • Instagram App Icon
  • Twitter App Icon
© 2017 FREMAD AMAGER ELITE APS
SUNDBYVESTERVEJ 60 / 2300 KØBENHAVN S / +45 28 30 35 18 / info@faelite.dk