KONGSTEDT OG FREMAD AMAGER SKILLES

Mark Kongstedt og Fremad Amager skilles. Kongstedt tiltrådte klubben forrige sæson og har vist et højt ambitiøst niveau og været et frisk pust med sin ærgerrighed og sit utrolige løbepensum. Der har ikke været meget spilletid i foråret for fynboen, som tiltrådte fra 2. divisionsklubben, Boldklubben Marienlyst. Løsningen bliver derfor at se sig om efter en ny klub og han fratræder som spiller hos Fremad Amager.

Sportschef Michael Mio udtaler følgende:

"Kongstedt har udvist et hårdt arbejdende træningsniveau med et løbepensum, der ikke kan undervurderes. Det har været småt med spilletid på en tætpakket midtbane i forårssæsonen. Vejene skilles her med et tak til Mark Kongstedt for en rigtig god attitude og ambitiøs holdning til hverdagen. Vi ønsker ham god vind med de fremtidige udfordringer."

Tak for nu Kongstedt og tak for indsatsen 💙