TRANSFERNYT FRA ØEN, NY FREMAD SPILLER I TRUPPEN

Som billedet viser, er der store smil på læben hos den kroatiske Ivan Stanic og Sportschef, Michael Mio, efter at kroaten har underskrevet en aftale med Fremad Amager som ny mand i truppen.

Den 21 årige back har senest tørnet ud for den bosniske klub NK Vitez.

Med sin fødselsdag i morgen må det her være den perfekte gave til den unge mand som primært tørner ud langs højre siden. Dermed er der lagt op til en uofficiel debut allerede i weekenden, når spillerbussen kører en tur til Tyskland for at spille træningsturnering.

Ivan udtaler sig om sit skiftet:

"Jeg er utrolig glad og stolt over at have indgået en aftale med Fremad Amager og muligheden for at komme til Danmark. Jeg har tilbragt den seneste uge i landet og omkring truppen, hvor jeg blev overbevist om at trække i den blå/hvide trøje fremover. Jeg ser frem til at være en del af et spændende Fremad hold og glæder mig allerede til at spille kampene i Sundby Idrætspark."

Sportschef Michael Mio udtaler sig om Stanic:

"Ivan er en hårdt arbejdende back med en offensiv indstilling og stærk én mod én. Han er meget ambitiøs og med stor tro på sine egne evner. Han har et brændende ønske om at blive en del af det kommende Fremad hold. På træningsbanen har vi set en spiller, der vil lytte og lære for at blive integreret hurtigst muligt. Med konkurrence fra andre klubber er vi rigtig tilfredse med at få tilknyttet Ivan."

Ønsk Ivan Stanic velkommen som ny Fremad spiller 💙