HVIDOVRE VAR EN TAND LÆNGERE FREMME

Kampen mod Hvidovre viste sig at være en hård opgave. Det skyldes bl.a. at deres trup ikke har haft store udskiftninger i truppen. mest af alt har de beholdt det basale og tilføjet med et par ekstra spillere.

Tilmed kunne det også ses på spillet. Det gælder ligeledes Fremad Amager, hvor vi stadig er i gang med en opbygning af både trup og spil. Det kræver tålmodighed at udfører sådan en proces, samt at implementerer stille og roligt på det tekniske og taktiske udgangspunkt.

Modstanderen var både effektiv foran mål og hurtige i deres omstillinger. Det viste sig også at være deres måde at håndterer spillet på med et mål efter et minut. Tilmed kom de sidste to mål i 2. halvleg hvor fysikken blev udfordret, for nogle af de som først er tiltrådt truppen som prøvespillere.

Allerede tirsdag er der en ny mulighed for at prøve kræfter med Næstved BK. Denne kamp spilles 16:30 i Næstved på deres kunstgræsbane.

I MEDGANG OG MODGANG 💙