SÅ ER DER NY MAND TIL FORSVARSKÆDEN

Tidligere i dag kunne vi præsenterer en ny tilføjelse til truppen. Det var med både stor glæde hos Fremad Amager og den nye dansk/norske Thor Søndergaard Lange. Den nykårede Fremad Amager spiller har sin foretrukne plads på venstre back, gerne med en taktisk tilføjelse som wingback. Det skyldes at han er meget offensiv anlagt og gerne kommer med fuld power langs venstrekanten.

Et uddrag fra Thor's interview var bl.a.:

"Jeg er rigtig glad for at have signeret en to årig aftale med Fremad Amager. Jeg er oprindelig dansk født med danske forældre, hvor jeg har boet i Norge siden jeg var et år gammel. Derfor har jeg min opvækst i Norge, hvor jeg dog har brugt mit danske i hjemmet", siger han med en nydelig norsk/dansk dialekt.

"Indenfor den seneste måned har jeg været i tale med Jan (cheftræner) og Mio (sportschef) som har fortalt om projektet og fremtiden her i Fremad Amager. Det var allerede med til at overbevise mig før jeg ankom til Danmark i sidste uge. Efter at have været på Amager og været en del af truppen, har drengene taget rigtig godt i mod mig. Jeg glæder mig til at spille med truppen og til at spille i Sundby Idrætspark."

Hele interviewet med Thor Lange kan ses på vores Facebook side.

Som sommerens 2. mand i bagkæden er der stille og roligt dækket af med et fundament i bagkæden og vi glæder os over nyerhvervelsen.

Byd Thor velkommen 💙