NY MAND I SPIDSEN

Konsortiet som har købt Fremad Amager Elite, er nu så langt at ny hovedaktionær og ny bestyrelsesformand, Jerome Solamito, kan præsenteres. Dette betyder at Abraham Van Barneveld fortsætter som almindelig bestyrelsesmedlem.

Jerome er født og opvokset i Monaco og er ægte monegasker. Jerome har tjent en stor del af sin formue i restaurations- og ejendomsbranchen. Han har nu brugt de seneste måneder på at sammensætte det konsortium, hvor han altså er hovedaktionær, som ejer Fremad Amager og som også har planer om at købe flere andre klubber i Europa.

”Jeg har altid været rigtig stor fan af fodbold og har et tæt forhold til AS Monaco, hvor jeg tidligere har optrådt i mine ungdomsår. Så da ideen og muligheden for at blive en del af dette konsortium opstod, så blev jeg tændt. Det synes jeg er vildt spændende,” siger Jerome som har set forretningsmuligheder i den kommercielle fodboldverden, og som sammen med resten af konsortiet er parat til at foretage solide investeringer for at se Fremad Amager vokse. Men investeringen er langsigtet:

”Vi startede faktisk med at kigge på en anden klub i Danmark, men vi synes ikke lige at det var det vi kiggede efter, men inden vi tog hjem, så besluttede vi lige at kigge lidt ekstra på Fremad og fik hurtigt sat et møde op med Flemming. Derfra tog tingene fart.

Vi købte ind på klubben, historien, placeringen, fansene, ja vi købte ind på hele pakken. Og så gik det stærkt, for Flemming og Flemming havde faktisk allerede en anden gruppe investorer som gerne ville købe Fremad, så vi fik fart på og herfra er resten historie.

Men det faktum at vi havde så meget fart på i den fase, gjorde også at vi ikke havde vores egen struktur og fulde ejerkreds på plads. Det har vi brugt noget tid på og nu er vi endelig på plads.

Samtidig med at ejerkredsen skulle på plads, så har vi også skullet sammensætte et fremtidigt fodboldhold og der skal ikke være tvivl om, at vores ambition er, at lave et fremtidigt tophold, for det er min drøm at kunne videreudvikle det som allerede har båret klubben frem til den nuværende position. Forstået på den måde, at klubben har haft en stigende vækst i divisionerne og placeringerne henover den seneste periode med Flemming og Flemming som ejere. Men det er min klare holdning at udviklingen skal fortsætte og gerne med en placering i subtoppen af Nordicbet Ligaen, som foreløbig målsætning. Men som de fleste ved er det noget som tager tid og derfor foretager hverken jeg, eller nogen andre forhastede beslutninger. Hvis vi skal nå vores mål skal det gøres med omtanke, tålmodighed og god handlekraft.”

Abraham Van Barneveld udtaler om sin position hidtil:

"Det er med stor glæde at kunne præsenterer Fremad Amager's hovedaktionær, Jerome Solamito, til alle jer fans omring holdet.

At have samarbejdet med ham i konsortiet og klubben henover de seneste måneder, betyder at jeg nu kan træde et skridt ned fra pladsen som bestyrelsesformand for at overlade hovedansvaret til den nye mand. Mest af alt for at Jerome nu kan tage et step op og aktivt involverer sig selv yderligere hos klubben og realiserer de store fremtidsplaner han har for Fremad Amager.""

Adm. Direktør, Flemming Rosenkrantz:

”Der er ingen tvivl om at de sidste par måneder har været hektiske. Hele fasen fra overdragelsen og til nu, med de store beslutninger om ejerkredsens struktur, holdets fremtidige sammensætning og alt det andet som vi alle har været involveret i hen over de seneste par måneder. Der er knald på og tro mig…vi har bestemt ikke kedet os ☺

Men tingene tager form og med ejerkreds på plads og spillerkontrakter som også tager form, så ser det spændende ud for Fremad.

Vi er helt med på, at for dem som udelukkende ser holdet igennem de sociale medier, så ser det sparsomt ud på spillerfronten, men det snyder. Vi har næsten et fuldt hold som træner og nogle af dem er på kontrakt, andre er på prøve. Og så er der indgået kontrakter med spillere som efter endt sæson har været på en kort ferie og som, når de møder, skal et smut forbi de offentlige instanser for at opnå arbejds- og opholdstilladelse.

Vi er ikke blevet overrasket over noget i denne forbindelse, men når det gik så stærkt som det gjorde med overtagelse, så skal spillerne lige findes, forhandlingerne foretages og kontrakterne indgås før vi kan introducere dem. Men vi skal nok få os et hold der kan gøre sig i divisionen. Og så husk lige på, at transfer vinduet lukker først d. 31 august…. Og jeg må bare sige, Jerome ved hvad han vil - og hvad han vil ha’.

Så jeg er personligt glad for at det er Jerome som skal bære Fremad videre, da jeg har kunnet mærke hvor meget han brænder for det.

Jeg tror på en spændende fremtid for Fremad med Jeromes engagement, omtanke og tålmodighed.”

Jerome Solamito har naturligvis været i Danmark adskillige gange for at arbejde med planerne for Fremad Amager, og vi lover jer at vi bringer et større interview med ham næste gang han er her.

Og ja, interviewet bliver naturligvis med Jerome iklædt Fremad Amager trøjen, som på billedet☺

#NOBULLSHIT