EN HJEMVENDT AMA'R KNÆGT PÅ PLADS

Det er i dag blevet officielt at den unge Frederik Tønsberg har skrevet en kontrakt med Fremad Amager. Her er ikke blot tale om en mand som været en del af Brøndbys elite u-hold gennem de sidste par år. Han bar endda anførerbindet hos Brøndbys U19 hold i foråret, samt at have spillet reserveholdskampe. Endnu vigtigere er at Tønsberg kommer tilbage til hvor han hører til; PÅ ØEN Som et produkt af både Tårnby og Dragør, kommer en rigtig amagerkaner hjem. Her er tilmed en mand som allerede i en ung alder har udvist store lederegenskaber på banen. Han har primært sin faste position som centerforsvar, hvor han også kan spille som venstreback. Han er klog taktisk, har en god forudseenhed og er ikke bange for at gå direkte ind på sin modstander, naturligvis med klogskab.

Tønsberg fortæller selv m valget af sin fremtid:

"Jeg er rigtig glad for at være vendt "hjem" til der hvor jeg hører til. Med det som sker i Fremad Amager i øjeblikket og de fremtidige målsætninger, var jeg overbevist om at dette var det rigtige valg for at videreudvikle mig. Mentalt er jeg vant til et hårdt arbejdsniveau fra træningsbanen i Brøndby. Jeg kan mærke at både Jan med sit trænerteam arbejder dedikeret, samt bremser træningen hvis han skal videregive en speciel instruktion til os spillere individuelt. Det overbeviser mig om at jeg kan udvikle mig yderligere under de forhold.

Jeg er stolt over at stå i trøjen og glæder mig til at få mine første spilleminutter i Sundby Idrætspark. Jeg vil Fremad det bedste og tro mig; Jeg er klar", slutter han af.

Byd Tønsberg hjertelig velkommen i den blå/hvide trøje 💙