FREMAD VINDER OPGØRET I SVERIGE

Den hjemvendte svenske helt Andreas Granqvist havde allerede en dårlig smag i munden med tanke på at unge Lukas Engel var på toppen hos Fremad.

Det forstår man godt når den unge Ama'rkaner var ustoppelig i første halvleg. Engel var manden til at bringe holdet i front efter en lille halv time. Så skulle man tro at Granqvist og co. havde skrevet i notesbogen at Engel ikke skulle have meget plads. Det var han ligeglad med små 6-7 minutter senere og hamrede bolden i modsatte hjørne langt ude fra. Altså sådan et mål hvor man taber kæben et kort øjeblik 😉

Det var imidlertid nok til at have en føring på 0-2 til halvleg, hvor man efter en lige så fornem arbejdsindsats fra hele holdet kunne smile i pausen.

2. halvleg bar præg af at Helsingborg rigtig gerne ville tilbage i kampen og forsøgte sig mange gange med spil gennem midten og afslutninger på mål. Af et par omgange blev keeper også testet på stregen. Til gengæld bragte modstanderen lidt liv i kampen med en halv times spil igen med scoringen til 1-2. Det var bare ikke nok og derfor kunne Fremad slutte træningsopstarten af med en sejr i det svenske over Helsingborg IF. Godt nok er billedet ikke fra dagens kamp, men han fortjener næsten en "forside" 👍

Dette giver naturligvis anledning til en spændende kommende uge hvor sæsonen også sparkes i gang ude mod Helsingør. To be continued....

#Altidpåhjemmebane #EngelAllez💙