SÅ ER DER NYE HANDSKER I SUNDBY IDRÆTSPARK

Så er det officielt at der er hentet U21 landsholdsmateriale i form af den nye målmand, Sebastian John.

Det er med stolt rank ryg at den nye målmand står placeret foran tribunen med sin nye trøje fra dags dato i Sundby Idrætspark.

John har nu trænet med i et par uger, hvor han er blevet overbevist om at være en del af Fremad Amager truppen.

Med en fortid hos ligakonkurrenterne Viborg FF, er han nu fløjet tværs over landet og fundet ny klub. Han fik adskillige kampe for den jyske klub i forrige sæson, hvortil han på imponerende vis fik kæmpet sig på det danske U21 landshold.

Dette efter flotte præstationer i ligaen, samt flere kampe på de forskellige danske U-landshold tidligere i karrieren.

Dermed har Danne fået en legekammerat og med to rigtig gode målmænd, er der sikret til den sidste skanse på stregen.

Han udtaler selv i forbindelse med skiftet:

"Jeg er ekstremt glad for at have skrevet kontrakt med Fremad Amager som min nye klub. Jeg kender Jan fra mine yngre dage på U-landshold og kender ham for sin måde at ville spille fodbold på.

For mig handler det om at komme til en klub som tror på mig, hvor jeg har mulighed for at se nogle fremtidsperspektiver. Det kan jeg i den grad med Fremad Amager og med den fremtid som klubben går i møde, var jeg ikke var i tvivl.

Jeg glæder mig til at løbe ind i Sundby Idrætspark og blive budt velkommen af fansene, samt give den en ordentlig skalle."

Byd Sebastian John pænt velkommen til Fremad 💙

#24