DER ER HENTET KREATIV HJERNE OG FØDDER

Det er nu officielt at den unge kreative midtbanespiller, Markus Bay, tiltræder i Fremad Amager pr. dags dato.

Den tidligere Ajax og Viborg FF spiller har valgt sin fremtid på øen og er klar til at indtage midtbanen.

Markus havde de fleste af sin ungdoms år i den hollandske storklub Ajax Amsterdam, hvor den kreative midtbanespiller blev formet gennem deres meget anerkendte akademi.

Markus har være indlemmet i truppen henover de seneste par uger og det er nu blevet til en kontrakt, ganske som forventet hos begge parter.

Her er tale om en spiller som kan dække både den offensive plads lige bag angriberen, hvor han også tidligere har spillet et par kampe på kanterne.

Det som er set på træningbanen, er en spiller med selvsikkerhed på bolden og en god evne til at se de åbne huller i banen.

Med andre ord, ham som skal fodrer Engel med kasser i sæsonen 😉

Markus har naturligvis selv nogle ord til transferen:

"Efter at have været en del af truppen de sidste par uger er jeg mentalt blevet koblet sammen med Fremad, som det sted hvor jeg virkelig passer ind. Der er en stemning som har overbevist mig til at være en del af noget rigtig spændende. Jeg glæder mig til at få sparket sæsonen igang og blive indlemmet "rigtigt" som Fremad spiller.

Derudover ved jeg hvor meget og hvor længe fansene har fulgt den her klub. Jeg glæder mig til at være en del af den fremtid sammen med dem og resten af truppen.

Kampstøvlerne er selvfølgelig pudset og klar til kamp søndag!"

Byd Markus Bay et varmt velkommen til øen i den flotteste trøje! 💙