NIGERIANSK ØRN FÅR BLÅ/HVIDE VINGER

Vi kan nu offentliggøre at Engel får en legekammerat oppe i front. Fremad har købt den nigerianske angriber, Samson Iyede, fra den estiske klub Paide.

Måske nogle har hørt om angriberen da han tidligere tørnede ud for FC Midtjyllands U19 hold og var en del af akademiet i et par år. Herefter var det allerede tid til seniorfodbold hvor han greb chancen til sig.

Senest har han været målfarlig og leveret 7 scoringer i 7 kampe før det blev tid til at sige farvel.

Sammy har også evnerne og den taktiske forståelse til at spille ude på begge kanter, hvor han også er et giftigt våben med sin utrolige fysik og hurtighed.

Med andre ord, det går stærkt!

Med sin tidligere gang i Danmark bliver det nemt for Iyede at falde til, og han er eftersigende utrolig glad for at være tæt på sin danske plejefamilie og tidligere holdkammerater. Han har i hvert fald et spændende væddemål med en god ven i FC Midtjylland. Det får han selv lov at uddybe 😉

Da transferen falder sent på plads op til premierekampen er Sammy desværre heller ikke at finde når der udtages trup til søndagens kamp mod Helsingør. Til gengæld pakker han det estiske liv sammen henover weekenden og er at finde på øen fremover.

Sammy udtaler glad:

"Jeg er så glad for at kunne vende retur til Danmark og blive en del af en spændende fodboldklub. Jeg kender godt Fremad Amager far min tid i FC Midtjylland og har senest også læst omkring klubbens nylige position. Jeg vil gerne udleve min fodbolddrøm passioneret og ambitiøst. Det kan jeg mærke der er andre som også vil i den her klub.

Jeg har som sagt et væddemål med min gode ven Frank Onyeka, om at jeg vil spille overfor ham, måske med en kamp i pokalturneringen. Selvfølgelig for at score flere mål end ham, lad os se hvordan og hvornår det vil ske;

Men jeg VIL vinde det væddemål. Jeg glæder mig til at returnerer til Danmark og til at spille min første kamp i Fremad Amager. Jeg er sulten efter flere mål i min karriere og jeg er klar til at indtage Sundby Idrætspark."

Som altid, byder vi velkommen til en ny mand i trøjen.

Velkommen Sammy 💙