SÆSONPREMIEREN BLEV DESVÆRRE IKKE SOM ØNSKET

Dagens kamp mod Helsingør bar præg af flere forskellige ting. Truppen og den nylige sammensætning af spillere led under lidt placerings vanskeligheder. Det gjorde sig desværre gældende for to af målene. Derudover er det et nedrykket Superliga hold, som har formået at holde på mange af deres stærkeste spillere. Heriblandt en utrolig giftig brasilianer. Leiria blev kåret til kampens spiller og det kan der ikke siges meget til.

Han modtog utrolig tilfældigt en bold i dybden, hvor han udplacerede Danne, efter at bolden sprang igennem bagkæden. Herefter var Fremad hurtige til at reagerer og Engel var utrolig tæt på at scorer til 1-1, hvor han dribler flot forbi keeper og desværre reddes bolden af en forsvarsspiller. Herefter får Helsingør fat igen, hvor de scorer til 2-0 på endnu et mål af Leiria.

Bedst som man troede at de stillede sig lidt på hælene og ønskede sig tilfreds med en to-måls føring, kommer de igennem på en kontra hvor den effektivt sparkes i kassen. Altså 3-0 til halvleg og dermed en svær 2. halvleg i vente.

2. halvleg starter rigtig godt ud og det kan mærkes at Jan har sat ord på hvad der skulles ændres. Efter et par gode chancer er det Engel som tager bolden til sig og sender den til bagerste stolpe. her dukker en jernmand op i form af Gabel. Han header ind til 3-1.

Dermed var der lys for enden af tunellen og det kunne mærkes på spillerne. Fremad fortsatte i flere forsøg og ramte bl.a. stolpen ved Caka's hovedstød og Gemmer blev nedlagt i feltet men ikke en lyd fra dommeren i form af straffe.

Det blev desværre også kampens resultat og dermed kan det konstateres at det var to vidt forskellige halvlege.

Som en del af en opbygning og en svær modstander var det vigtigt at se ilden i øjnene på spillerne, som ikke faldt sammen efter 1. halvleg.

Der var gode takter i 2. halvleg og det skal også videreføres når Fremad skal i kamp igen næste søndag. Her gælder det udebanekamp i Hvidovre, hvor vi håber at se mange af jer igen.

Den VIGTIGSTE ting at hæfte sig ved i dag er en fuldstændig vanvittig opbakning, hvilket kan ses på billedet med tydelighed. Det var ikke bare en fornøjelse, det var VERDENSKLASSE at se så mange Fremad fans. Godt humør, høj sang og imponerende opbakning.

Vi ved det, spillerne ved det og staben ved det:

I ER UERSTATTELIGE OG OPBAKNINGEN HAR EN KÆMPE BETYDNING.

TAK 💙