* FORNYELSE AF SÆSONKORT * SALG AF SÆSONKORT *

Så er vi ENDELIG klar til at åbne portalen og systemet, så der kan fornyes sæsonkort, samt køb af sæsonkort til den kommende sæson. Vi beklager den lange ventetid, men værdsætter jeres formidable tålmodighed. Nu er sitet klar til at blive væltet omkuld af glade og spændte Fremad fans!

Grundet ændring i lovgivningen må der ikke pålægges gebyr for de forskellige velkendte betalingskort. Dette er derfor ændret til et billetgebyr, som derfor er på 5%, når man køber sæsonkort og billetter. Derfor vil der IKKE blive opkrævet et betalingsgebyr som tidligere. ✔️ til den. Følg blot linket i bunden eller tryk på Boldbillet billedet nedenfor, for at blive omdirigeret til webshoppen.

Her er også info til hvordan dit sæsonkort fornyes 👍

Første hjemmekamp er sat til 12/08 mod Lyngby. Der vil komme en afklaring sidst på ugen alt efter hvad der skal ske med denne. To be continued!

Vi glæder os til at kunne åbne portene til det nye Sundby og placere jer i de eneste rigtige omgivelser, med kommende mindeværdige øjeblikke og fodboldmæssige oplevelser. 2018/2019 sæsonen i Sundby Idrætspark er snart klar til at tage godt i mod jer 💙

#FORZAFREMAD

https://boldbillet.dk/