DIREKTØR OG SPORTSCHEF STOPPER

Efter 4.5 år ved roret som både ejer og direktør, stopper Flemming Rosenkrantz sit arbejde I direktionen, men forsætter som konsulent. Samtidig siger Michael Mio også “tak for denne gang”

Flemming Rosenkrantz : “Det har hele tiden været planen, at jeg efter salget skulle videreføre Fremad I en periode, for så herefter at give “nøglerne” videre til den næste I rækken af de heldige som får lov til at være boss I denne fantastiske klub.

For mig har det været en fantastisk rejse som jeg altid vil husk tilbage på med stor glæde – men jeg synes at tiden til et skifte er rigtig.

Jeg vil gerne siger mange tak for lån til Fremad Amager !!!

…og til alle de frivillige som har ydet en kæmpe indsats I løbet af de 4 år.

Til de mange fans med SÅ store Fremad hjerter.

Til sponsorerne som har troet på projektet.

Til de spillere, trænere og ledere som har været med på min del af rejsen.

Til alle medarbejdere I administrationen.

Og endelig – tak til min kollegaer I divisionerne for at tage pænt -og overbærende ;-) – i mod mig.

Tilbage for mig står nu at hjælpe Jerome og Fremad politisk, og det vil jeg efter bedste evner”

Michael Mio : “Jeg har haft en dejlig tid I Fremad og ønsker alle I og omkring Fremad, det bedste. Tak for samarbejdet til jer alle”

Jeromé Solimito, Ejer/direktør:

“Der er ingen tvivl om, at Flemming har været en vigtig person I den rejse som Fremad har været på de sidste 4-5 år. Heldigvis, så vil vi stadig ha’ Flemming tilknyttet som konsulent hvor han vil hjælpe os med det politiske arbejde I forhold til DBU og Divisionsforeningen.

Mio har muligvis ikke været her lige så længe, men han også sat sit præg på udviklingen I Fremad og herfra skal der lyde et lige stort TAK til dem begge. For det har de fortjent”