EN GLAD OG DRIBLESTÆRK KANTSPILLER SKAL BÆRER NR.7

Det er nu officielt at den stolte mand på billedet, Pierre Dahlin Larsen, skifter tilværelsen ud med Helsingør og tiltræder i Fremad Amager.

Det har allerede været på rygtebørs i løbet af dagen, men det er nu 100% på plads mellem begge parter. 😉

Med solen på både Pierre og Fremad er han også begejstret for at trække den blå/hvide trøje over hovedet, og det forstår man jo godt!

Seneste sæson var han udlejet til Viborg FF og han trives vældig fint under presset for at skulle præstere.

Den kreative og effektive kantspiller har været under ledelse af Jan fra sin ungdomstid i FC København.

Derudover har han også en fortid med vores assistenttræner, Gunder, som havde Pierre fra sin tid i Frem BK som cheftræner.

Pierre er en hurtig og driblestærk spiller på kanten og er aggressiv på boldholder. Det kommer til at gå fint i hak med den nuværende spillestil, når bolden også skal vindes på modstanderens banehalvdel.

Pierre Larsen har selv nogle ord med på vejen:

"Jeg synes Fremad Amager er en fed traditionsklub, sådan har jeg haft det alle gange jeg har spillet mod dem.

Bare det at se og opleve dem til sidste uges arrangement i Helsingør, det var høj klasse. Især når man medbringer egen ghettoblaster og spiller Kim Larsen under kampen, det er altså kreativt og fedt 😁

Jeg har som sagt både en fortid med Jan og med Gunder, som begge var med til at forme og kickstarte min karriere. Jeg er klar til at de nu skal være med til at videreudvikle og forme min karriere med det her spændende projekt.

Jeg er ivrig efter at spille i trøjen med nr. 7 bag på. Det skal og vil jeg leve op til. Jeg er klar til Fremad og håber at Fremad er klar til mig.

Som man siger i Fremad; No Bullshit"

Byd et stort velkommen til vores nye kantspiller Pierre Larsen 💙

#Nobullshit #nr.7