EN NERVEPIRRENDE KAMP I HVIDOVRE

Det blev en rigtig neglebidder af et opgør her i Hvidovre for Mike og sine tropper. Det må være fair at sige at begge hold havde hver sin halvleg. Et uafgjort resultat på 2-2 er derfor også godkendt og især med et mål sent inde i kampen til Fremad.

Fremad startede ud med et højt pres og forsøgte at få en tidlig føring. Det aggressive genpres kom til sin ret og det var et arbejdsraseri uden lige. Det gav også pote da vi fik et hjørnespark ud af presset. Allerede efter 13 minutter var det Gabel som steg til vejrs. Han headede bolden ind mod keeper, som fumlede lidt med bolden. Det blev men takseret til et selvmål, selvom Gabel gerne havde taget to mål i to kampe 😉 Efter 39 minutter har Hvidovre også et hjørnespark, som landede hos Johannesen. Han bankede bolden ind langs venstresiden og det var også resultatet i halvlegen, 1-1. Fremad kunne snildt have lavet et mål eller to mere efter mange gode chancer.

2. halvleg startede lidt rolig ud og Hvidovre satte sig lidt mere på spillet. Begge hold fik en halvleg hver hvor der var kraftig medvind. Det havde tilsyneladende også sit udfald med de lange bolde. De fløj lidt både mod højre og venstre og var med til at forvirre begge bagkæder. Vi skulle helt frem til 79. Minut før der igen var action på tavlen. Desværre var det hjemmeholdets Qamili som kunne sende den i nettet efter et hjørnespark. Jan satsede efter scoringen for at få det udlignede mål. Det var taktisk rigtig godt set, da Hvidovres bagkæde fik et ekstra pres i mod sig. Med et hjørnespark i 89. Minut blev der taget god tid ude ved hjørneflaget. Bolden landede inde i feltet og blev ramt af et par stykker. Det var ikke helt til at se hvem der fik prikket den ind, men Heini var manden med den længste fod. Intet mindre end klasse at få prikket bolden ind til sidst og dermed få sæsonens første point. Kampen endte med 2-2 og det var en god indsats fra drengene, hvor første halvleg dog var den bedste periode for Fremad i kampen.

Endnu bedre var det at se så mange Fremad fans på lægterne, igen. Der var ren hjemmebane stemning med over 100 fremmødte. Det er ganske enkelt imponerende og sætter de fleste SL klubber til vægs med udebane fansenes fremmøde. Det er helt fantastisk at se den støtte, som spillerne nyder rigtig godt af.

GODT ARBEJDE PÅ TRIBUNEN! 💙

#Altidpåhjemmebane