FREMAD ANSÆTTER KOMMERCIEL DIREKTØR

Der er en ny mand i flokken på de interne linjer og nedenfor kan du læse mere om Stephen.

Pr. dags dato er der tiltrådt en kommerciel direktør i Fremad Amager. Stephen Becker kommer med 25 års erfaring fra salg og ledelse i mange forskellige brancher. Herudover har han en baggrund hos forsvaret hvor han har været officer.

Formålet med ansættelsen af den nye mand på de interne linjer er naturligvis at have fokus på den kommercielle del omkring Fremad Amager.

Fokus ligger bl.a. på sponsorkredsen, stadion afvikling og aktivering etc.

Ansættelsen kommer på baggrund af forhenværende Adm. Direktør, Flemming Rosenkrantz, som har placeret Stephen i stolen som kommerciel direktør. Det er planmæssigt at overtage nogle af de kommercielle planer og strategier direkte fra Flemmings bord. Lige nu handler det om at komme på plads, inden der tages større beslutninger i forhold til Fremads position på markedet og hvad der kunne være interessant for alle aktiver omkring klubben. (herunder sponsorer, samarbejdspartnere og fans)

Selv har Stephen følgende at sige om sig selv, samt sin rolle hos Fremad Amager:

"Jeg er 49 år, gift og far til tre børn, bor i et gammelt hus, der kræver løbende vedligeholdelse og kører i en morfar bil (Opel Astra), samt boksetræner frivilligt et par gange om ugen.

Til det lidt mere forretningsmæssige aspekt har jeg naturligvis også noget at tilføje.

Fremad Amager har et kæmpe potentiale på den sportslige såvel som den kommercielle side og jeg glæder mig til at være en del af det hold, der sammen med sponsorer, samarbejdspartnere og ikke mindst vores fantastiske fans skal indfri og måske endda overgå forventningerne. Jeg har stor respekt for klubben og dens traditioner, lige så vel som den dna Flemming og ledelsen har bygget op indtil nu. Jeg er meget motiveret for at træde ind i denne rolle og selve projektet i Fremad Amager.

Dette betyder samtidig at den tidligere salgsdirektør, Henrik Parbst, fratræder sin stilling og har takket ja til et tilbud i en ny branche. Tak for arbejdsindsatsen til arbejdet med sponsorer og samarbejdspartnere.