❗SUNDBY BLIVER KLAR TIL SØNDAG MOD LYNGBY❗

Der er kommet besked fra Københavns Kommune og meldingen er at Sundby Idrætspark bliver klar til søndagens kamp.

Dette er intet mindre end fantastisk med sådan en nyhed på en tirsdag, hjemmekampe SKAL spilles i Sundby Idrætspark!

Der vil være enkelte områder som er spærret af grundet byggeriet, hvilket selvfølgelig er beklageligt. Der vil komme en udmelding senere på ugen angående aflukkede områder. Vigtigst er dog at vi kan komme på plads og spille kampen

Det betyder samtidig at første leverance af sæsonkort bliver sendt i dag og derfor kan du stadig nå at få købt dit sæsonkort, hvis ikke du har fået købt dit endnu. Det kan ganske vidst også købes helt op til kampstart, hvor du skal medbringe billetkvitteringen og få scannet stregkoden ved indgangen.

Åbnet er også salget til selve kampen hvor der kan købes billet. Det er ikke blot sæsonens første hjemmekamp, det er også den første hjemmekamp på den nye bane i Sundby Idrætspark. Bolden kommer til at rulle hurtigt på den grønne plæne og du får muligheden for at indvie søndagens store øjeblik. Det bliver med besøg fra superliganedrykkerne, Lyngby BK og det bliver stort!

NU er det tid til at få sparket dørene op til en søndag som ønsket med en sviner/underdog, kolde fadøl/vand og ikke mindst et Fremad hold som skal indvie den nye bane med kick-off 13:45.

Det kan kun blive en søndag i verdensklasse!

Sundby er klar til jer, ER I KLAR TIL SUNDBY?! 🔵⚪