** SERVICEINFO ANGÅENDE FREMAD AMAGER-LYNGBY BK **

Som skrevet forleden, ville vi komme med ny info angående Sundby Idrætspark og hvilke områder, som ville blive aflukket. Efter et morgenmøde med Københavns Kommune, Karise Anlæg & Byg, Dj & co., samt Unisport for levering af det flotte græstæppe, er vi endelig på plads med en plan.

Der medfølger en lang tekst med informationer, så husk at få tagget/delt oplysningerne med dit slæng til kampen.

Indgangen fra hallen, samt området bag det ene mål er desværre lukket til søndagens kamp. Det skyldes fire store udgravninger (til de nye lysmaster) i alle fire hjørner, hvortil der ikke kan stilles sikkerhed med folk i det område. Derudover vil man heller IKKE kunne se fodbold fra volden.

Der vil de næste to døgns tid blive arbejdet på højtryk så vi kan få åbnet op til Sunnyside. Det er SÅ vigtigt!

På volden er der tilføjet nogle sorte pile, hvor der vil være en sti over til sunnyside. Dette bliver KUN til gennemgang, da der er sat byggehegn op for at lukke størstedelen af volden.

Der var en stor risiko for at denne side ville blive lukket af. En plan blev lavet til hvordan den kunne åbnes til kampen. TAK TIL KARISE ANLÆG & BYG A/S!

Som det kan ses på den ”fine” grafiske vedhæftning af satellitbillede over SI, vil der være udpeget hvor boderne præcis er placeret. I takt med at området bag det ene mål er lukket, vil der også være en anden placering for at få mad. Salgsboderne kan ses på det vedhæftede billede med et ikon for en øl/vand hos udebanefansene, den sædvanlige øl/vand bod på sunnyside, samt to boder med henholdsvis mad og øl/vand til højre for tribunen.

Derudover viser den også de forskellige indgange til kampen.

Indgangene til Fremad er midt for tribunen og der er tilføjet en indgang til højre for tribunen. Begge markeret med de sorte pile. Indgangen midt for tribunen lukker ned et kvarter før, da spillere og dommere skal igennem spillertunellen.

Indgangen til udebanefans er til venstre for tribunen.

Vi ser helst at FA fans og tilskuere kommer ind til stadion fra Irlandsvej, som noteret på billedet.

Da indgangen til udebanefansene er til venstre for tribunen kommer de ind fra Englandsvej.

Der er ikke forbudt gennemgang fra Englandsvej. Det er blot et ønske i forhold til logistikken og vi tak for forståelsen.

Man kan/skal ikke parkere på anlægget i Sundby. Grundet byggerodet vil der være lukket af for kørselsindgang.

Der kan parkeres i området omkring.

Grundet de hektiske omstændigheder og flytning af diverse indgange, boder etc. anbefaler vi på det kraftigste, at I køber jeres billetter i forsalg på www.boldbillet.dk.

Der vil være stor risiko for kø op til kampen og dermed kan man komme hurtigt på plads på tribunen eller tage turen over til Sunnyside med en kold i hånden 🍺

En stor DYBFØLT tak for de nævnte implicerede firmaer, samt Københavns Kommune for at få dette på plads hurtigst muligt. Det har krævet blod, sved og tårer de sidste to uger, for at få banen og dele af stadion klar til brug.

Det er naturligvis beklageligt med søndagens omstændigheder, hvilket giver nogle udfordringer. Det var dog den eneste måde hvorpå vi måtte afvikle kampen i Sundby Idrætspark.

Deadline kommer tættere på og nu er det snart tid til at stille sig op, klappe i hænderne, få Kim Larsen på højtalerne og se vores Fremad drenge løbe på banen 💙

VI SES I SUNDBY