SIKKE EN DRAMATISK AFSLUTNING I SUNDBY

Det er nu anden søndag i streg at Fremads kamp ender i dramatik i slutminutterne. En utrolig spændende kamp er afsluttet her i Sundby. Det blev på sin vis en rigtig fin debut på den nye græsplæne, dog ikke med alle tre point i bagagen.

Det var en intens start fra begge hold, som fløj over stepperne fra start. Det gav et hav af chancer i første halvleg. Vi skulle dog helt frem til 35. minut før der var et hold på tavlen. Det var desværre Lyngby BK, som var først på tavlen. Fosgaard fik en god aflevering og lagde den pænt over Danne. Det var også den eneste scoring i første halvleg, hvor Lyngby havde det største overtag.

Anden halvleg havde rigtig meget action og Fremad kom stærkt ud af omklædningsrummet. Det var Lyngby som fik den bedste start. Der blev begået et straffespark og dommeren pegede på pletten. Det blev omsat hamrende sikkert af Hebo, som sparkede modsat Danne.

Dernæst var det Fremad tid. Som det kunne ses på holdopstillingen før kick-off var det med vores nye 9'er på bænken. Han var på banen allerede fra starten af halvlegen. Han skulle kun bruge 24 minutter før han viste sine styrker. Han sparkede fladt med venstre skøjten og udplacerede Andersen i målet. En rigtig fin scoring fra vores nye angriber, som viste sig at være en farlig mand i modstanderens ende. Vi har også en anden guldfugl på top, som har vist sig frem af et par omgange. Sent inde i kampen steg vores Ama'r dreng til tops. Engel headede bolden i mål i overtiden hvilket fik stadion til at bryde ud i vild jubel. Et helt Fremad hold spurtede ud til tribunen i jubel over den sene scoring efter et stærkt pres. Det blev også det sidste og kampens resultat blev 2-2, fortjent og på sin plads.

Problemer med lydanlægget skabte en kreativitet fra stadionspeakeren, som greb fat i en megafon. Den blev brugt under hele kampen og tak for hurtig levering af loyalisterne. Det var storslået at være tilbage i egen hule og få testet den nye bane. Tak for en rigtig stærk opbakning og en dejlig stemning i Sundby Idrætspark. Nu venter der en pokalkamp allerede på onsdag i Hvidovre. Den spilles 18:30.

Det rygtes at Fremad har spændende nyheder i den kommende uge. Måske de gode nyheder allerede kommer inden pokalkampen. Vi får at se 😉

#Nobullshit