BRASILIANSK TEKNIKER PÅ PLADS I FREMAD

Vi kan i dag offentliggøre en ny mand i truppen. 18-årige Leandro Da Silva Marques har skrevet under med Fremad Amager. Han har senest være tilknyttet storklubben CR Flamengo i hjemlandet Brasilien.

Leandro har været tilknyttet klubben i et par uger og der er nu et match mellem begge parter.

Normalt optræder brasilianeren på den centrale midtbane med en god teknik og et godt overblik.

Han klan ligeledes optræde på både begge kant positioner. Rettere sagt, der er sambabold på menuen når Leandro optræder 🇧🇷️

Det var tid til et ophold udenfor hjemlandets grænser, hvor besøget hos Fremad kastede en aftale af sig. Det er vel at mærke også en stor oplevelse for den unge mand, som træder ind i nye rammer og omgivelser.

Allerede onsdag er der en mulighed for en officiel debut for Fremad Amager, når vi skal en tur til Hvidovre og spille pokalkamp.

Denne kamp er også i sigte for den unge mand, der har ventet tålmodigt på godkendelse og på at papirerne faldt på plads.

Fremadrettet vil der på bedste brasilianske vis stå ”Leandrinho” bag på nr. 15.

Selv har han følgende på hjerte:

”Det er meget stort for mig at rejse fra mit liv i Brasilien og jeg vidste ikke hvad jeg skulle forvente. Nu har jeg været i Danmark i en måneds tid og været en del af Fremad Amager. Efter et par uger var jeg overbevist om at jeg ville blive her permanent og skulle derfor overbevise trænerstaben om at forlænge mit ophold. Nu er der en aftale og jeg er lykkelig over at kunne begynde mit fodboldeventyr. Der er et stort fokus på at tage sig af de nye spillere og få truppen samlet som en enhed. Jeg føler mig allerede indlemmet og har forbedret mit engelske på kort tid. Normalt lader jeg fødderne tale og det vil jeg gøre hos Fremad. Jeg vil gøre mit bedste for at fansene får noget at juble over. Jeg kan mere end bare holde bolden på hovedet, resten kommer I til at se på banen”

Byd vores nye mand velkommen i Fremad 💙

#Leandrinho #15