DER VAR DØMT LEGESTUE PÅ KÆMPERNES ARENA

Det var svært at få armene ned efter de 90 minutter. Det gælder både spillere, trænere og fans. Det var en vanvittig effektiv indsats vurderet på chancer og spil. Specielt én mand viste at han er tilbage fra sin skade. Jabar var helt ustyrlig i alle 93 minutter. Det fik han for alvor vist frem med et hattrick.

Vi startede ud lidt sløvt og må nok erkende at der var mange nye mænd i start 11'eren. Det tager som udgangspunkt 20-25 minutter før der blev åbnet op for de gode kombinationer. Efter 31 minutter synes Jabar at det var tid til lidt action. Han valgte at sparke den elegant ind på et frispark, som kom efter en solo tur fra Sammy. Som man var i gang med at sætte sig ned, blev man bremset i endnu en jubel. Det skyldes at Jabar også ville vise sig frem med en solo tur. Han prikkede stille og roligt bolden forbi keeper til 0-2. Dermed var der også lukket af for første halvleg.

Anden halvleg var også en spændende omgang. Altså så spændende at Sammy også ville lege med fra start. Allerede efter små 25 sekunder lynede han frem sammen med Jabar. Bolden blev sendt i dybden til Sammy og hamrende effektivt sparket ind via stolpen. Derefter ville HIF også lege lidt med. Aabech kom på banen og hamrede et frispark i modsatte hjørne. Uden chance for John i målet. Så skulle man tro at Jabar var færdig. Ikke helt. Han synes det var tid til endnu en solo tur og blev nedlagt i feltet med et straffespark til følge. Det sparkede han selv i nettet og kunne dermed tage titlen som hattrick-helt. Ganske på sin plads, nappede Jabardinho også titlen som kampens "man of the match" Det blev også kampens resultat og hvilken en intro til vejen mod Europa.

Taget en onsdag aften i betragtning, var det jo ren hjemmebane stemning i Fremads ende. Med action for alle pengene var stemningen i den grad derefter. Der blev sunget fra start til slut og jublet med spillerne efter kampen. Det var en oplevelse og en herlig start på pokal eventyret. TAK FOR OPBAKNINGEN!

SUPER FREMAD A 💙