DER ER EN NY WING PÅ PLADS I FREMAD

Som om at én offentliggørelse ikke var nok, kan vi for første gang i dette vindue præsenterer hele to spillere på samme dag. Tidligere kom vi med nyheden om en ny lejespiller i truppen. Minsandten om ikke vi kan præsentere en ny mand i den blå/hvide trøje, denne gang som permanent spiller. Soslan Lysenko har skrevet under med Fremad Amager, hvor han kommer fra den russiske klub Spartak Vladikavkaz 🇷🇺️

Her er tale om en lille, hurtig og driblestærk wing/angrebsspiller, der gerne forsøger at komme i position for skud udefra. En højrebenet lille pitbullterrier, som gerne går hårdt på modstanderen. Det vil blive tydeliggjort når han skal optræde i sin første kamp for Fremad Amager og hvem ved om han allerede får sin debut i aftenens kamp. Med knap en måned på dansk grund, har der været god mulighed for at være en del af truppen og fællesskabet. Derfor er det ikke noget nyt for Soslan at skulle spille sammen med sine nye holdkammerater. Det er første udlandsophold men der er allerede mange seniorkampe i benene her i 2018.

Soslan havde selv nogle ord med på vejen:

”Jeg er så glad for at være her, det har jeg været lige siden jeg kom fra første dag. Jeg vil gøre mit bedste for at præstere godt og jeg håber at kunne hjælpe mine medspillere på bedste vis. Med min unge alder ved jeg at arbejdshandskerne skal på og der skal arbejdes hårdt for at videreudvikle mig. Jeg vil gerne takke folkene omkring mig og trænerstaben for at give mig denne mulighed. Jeg glæder mig til at spille for fansene og håber på deres support hver gang. I forhold til aftenens pokalkamp, KOM SÅ FREMAD!”

Byd dagens anden tilføjelse velkommen til Fremad 💙