UKRAINSK FLØJSPILLER FORLÆNGER OPHOLD HOS FREMAD

Tidligere i juli måned kunne vi løfte sløret for en ukrainsk troldmand, som var til prøvetræning. Efter en periode som prøvespiller er der nu kommet en aftale på plads med Vladyslav Apostoliuk, eller som han kaldes ”Vlad”. Her er dog tale om en lejeaftale i første omgang, som løber året ud. Han har været involveret i flere af træningskampene og har vist positive takter. Da Vlad stadig er tilknyttet på en kontrakt hos klubben, Olimpik Donetsk, blev en lejeaftale den optimale løsning for begge parter.

Spidskompetencerne er driblingerne og sin evne til at holde bolden tæt på venstrepoten. Det gøres som oftest med hurtige og vævre bevægelse på kanten. Med en fortid som ungdomsspiller i Dynamo Kiev, er han blevet skolet i en storklub. Derudover har han et par klubber på CV’et, hvor Fremad nu har indgået en lejeaftale med ham hos den ukrainske klub.

Den driblestærke ukrainer udtaler:

”Allerede tidligt i processen var jeg glad for at være tilstede i Danmark og hos Fremad Amager. Jeg ankom som en af de første prøvespillere og har været med i nogen tid, til at lære hele strukturen og det taktiske setup at kende. Dermed har jeg også været aktiv i mange træningspas og flere træningskampe. Det er blevet til en lejeaftale og så må vi se hvad fremtiden byder på. Jeg er overbevist om at jeg vil spille i Fremad og nu er det op til mig at bevise, at det skal veksles til en permanent løsning. Måske første mulighed er i aftenens pokalkamp mod Hvidovre IF. Jeg glæder mig til at få debut i min nye trøje med mit nye nummer.”

Byd velkommen til seneste nyerhvervelse, Vlad 💙

#Vlad #16