LÆKKERIER FRA POKALKAMPEN + SERVICEINFO

Normalt bliver der lavet highlights til kampene i ligaen. I denne omgang må I nøjes med målene fra pokalkampen. Det gør vel heller ikke så meget når man kan se/gense Jabar's unikke præstation. Et hattrick fra den afghanske troldmand og endnu et mål fra vores nigerianske ørn, Sammy 🦅

Ved at følge linket nedenfor kan man se målene fra kampen. Fremad kampen ligger øverst på det website man kommer ind på. Derudover kan man også se highlights fra de andre kampe og tålmodigt vente spændt på hvem Fremad trækker i næste runde. Lodtrækningen finder sted i dag kl. 12:00 🏆

http://pokalturnering.dk/highlights/

* SERVICEINFO * Til næste uges hjemmekamp mod FC Roskilde vil kampen være flyttet til 18:00, i stedet for 18:30. Det skyldes at lystmasterne endnu ikke er placeret. For at sikre at der er lyst til at hele kampen kan afvikles, er dette den bedste løsning. Vi takker på forhånd for jeres forståelse og glæder os til endnu en kamp i Sundby Idrætspark!

#ubesejretpåhjemmebane