DER VAR KLASSEFORSKEL I DAGENS KAMP

Man må erkende at Viborg var en tand bedre end os på dagen. De havde et par gode perioder og styrede det meste af kampen.

Det var også modstanderen som havde overtaget i det meste af første halvleg, hvor de kombinerer sig bedre og har et par gode chancer.

Først efter en lille halv time var der action på måltavlen. Der blev afsluttet fra en VFF spiller og noget tilfældigt landede den bold hos Dehn, som fik sparket den i modsatte hjørne.

Det var først efter målet at vi blev farlige og sluttede første halvleg af med en god afslutning fra Sammy.

Dermed var halvlegs resultatet også 1-0 til VFF.

Anden halvleg startede også lidt sløvt og Viborg kom flyvende ud fra start. Det gav dem også et par gode chancer ganske hurtigt i kampen. Efter lidt længere tid på banen i 2. halvleg kom der en periode med et lille overtag, hvor Engel er hamrende tæt på at gøre det til 1-1. Han sendte kuglen afsted med sit venstreben og ramte indersiden af stolpen, desværre ikke med retning indover stregen. Også Jabar kom frem til en rigtig god mulighed og kunne have prikket bolden i nettet.

Som det sker engang imellem med lidt uheld, kommer heldet til modstanderen. Efter 75 minutter var det nemlig Mensah, som modtog en god bold. Han eksekverede sikkert og sendte Viborg i front med to mål.

Det gav hjemmeholdet anledning til at trække tempoet helt ud af kampen og sætte spillet på "cruise control".

Efter de 93 minutter blev der fløjtet af her i Viborg med stillingen 2-0.

Med et hold som VFF, der satser kraftigt på oprykningen var det også til at se potentialet til superliga fodbold. Det er hamrende ærgerligt ikke at få noget med herfra. Vi må erkende at Viborg var rigtig dygtige og effektive, især på deres omstillinger.

Det er allerede nu tid til at skifte fokus og forholde os til næste kamp, der allerede finder sted på onsdag.

Den spilles på hjemmebane mod FC Roskilde med kick-off 18:00.

Tak for de medrejsende fans, som tog turen til Viborg for at støtte drengene. Der er et kæmpe potentiale med den her samling af spillere, som vil det her mere end noget andet. Det er med sikkerhed nogle sultne og hævngerrige spillere, som træder på banen i Sundby på onsdag 💪

FREMAD 💙